Behandlinger

Skadebehandling

Når du booker en tid til skadebehandling, er det vigtigt, at du skriver i kommentarfeltet, hvilken slags skade det drejer sig om. Er du i tvivl, om jeg kan hjælpe dig med din skade eller har andre spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte mig. Eksempler på skader jeg behandler:

  • Løberknæ/springer knæ
  • Tennisalbue
  • Musearm
  • Sene-betændelse i skulderen
  • Generelle overbelastningsskader

Overbelastningsskader opstår over tid, når kroppen belastes af for mange gentagelser, eller hvis du træner hårdere, end hvad kroppen aktuelt kan holde til. Hævelse, rødme, funktionsnedsættelse og smerter i det pågældende område er symptomer på, at du har overbelastet kroppen. Cirka 75 % af alle sportsskader skyldes overbelastning.

skadebehandling_500x500

Kropsanalyse

Målingen fortages på en INBODY scanner, som udskriver et ark over din kropssammensætning. Vi gennemgår sammen arket, som du efterfølgende får med hjem. INBODY måler blandt andet på, fedtmasse og fedtprocent, mineraler, protein, muskelmasse, kropsvæske, BMI, vægt mm.En kropsanalyse kan bruges i mange sammenhænge.

Til dig der altid føler dig træt, dig der træner meget, dig med fokus på fedtprocent, dig som er i gang med et vægttab og ønsker en mere detaljeret analyse af kroppen, end blot din vægt eller dig der blot er nysgerrig.

Inbody500

Laserbehandling

Pr. 1. juli 2019 tilbyder jeg laser behandling i klinikken.Laserlyset har gennem de seneste år vist sin store effekt i et utal af viden baserede forsøg. Man dokumenterede store fremskridt hos klienter med knoglebrud, og en generelt smertenedsættende effekt gennem laserbehandlinger.

Derudover fandt man en inflammations hæmmende effekt gennem forsøgene. Med en laser kan skadet væv tilføres meget store mængder af energi så kroppen har optimale forhold for at hele. Laserlys kan arbejde 6-8 cm ind i vævet og kan derfor med fordel bruges i alle former for behandling, hvor der ønskes en hurtigere heling.

Laser har sin berettigelse til mange ting:

Heling af skadede knogler og væv: Laserlyset kan mere end fordoble cellefornyelse og derved halvere skadesperioden. Derfor er laser særlig velegnet til træthedsbrud, knoglebrud, samt store skader på huden som sår, hudafskrabninger og arvæv.
Inflammations hæmmende: Med laser øges både cellefornyelse, og immunforsvaret stimuleres. Derved bekæmpes inflammationer væsentligt hurtigere. Dette betyder at laser er meget velegnet til akutte skader som forstuvninger, overbelastningsskader, tennis/albue, fibersprængninger og lignende
Smerte behandling: Ved Laser behandling frigøres endorfiner og enkephalin som er kroppens egne smertedæmpende midler. Derved er laser særdeles velegnet til eksempelvis gigtsmerter og kroniske smertetilstande.

powerlaserpro500